Snel en vertrouwd bitcoins kopen via iDEAL bij de nummer 1 van Nederland! Al meer dan 375.000 bitcoins verkocht.

Bitonic verkoopt altijd eigen bitcoins die direct geleverd worden voor de afgesproken prijs. U komt daardoor nooit achteraf voor verrassingen te staan. Wij nemen u dus alle risico’s en moeite uit handen en dat voor een altijd gunstige prijs.

Voor een kleine extra ‘fee’ heeft u het gemak van betalen via iDeal en hoeft u geen internationale overboekingen te doen. De voordelen op een rijtje:

  • Snel: uw bitcoins worden direct na de betaling overgemaakt, het is dan alleen nog even wachten op de definitieve goedkeuring binnen het bitcoin-netwerk.
  • Eenvoudig: geen ingewikkelde internationale overboeking doen waarvan het maar afwachten is of en wanneer deze aankomt.
  • Betrouwbaar: u betaalt via het vertrouwde iDEAL bij de bekendste en grootste partij in de Nederlandse Bitcoin-markt. Bitonic bestaat al ruim 5 jaar, inmiddels werken wij met meer dan 10 man fulltime en naast dat we veel technische kennis hebben helpen wij ook graag de nieuwkomers op weg.

Wilt u een groot bedrag in Bitcoin investeren? Bedragen tot 10.000 euro zijn mogelijk via iDEAL, maar ook daarboven zijn er mogelijkheden. Mocht u vragen hebben of tegen problemen aanlopen dan kunt u altijd bij ons terecht, per mail, chat of telefoon.

volledig artikel: