Android mediabox kopen

Wil je een Android Media box kopen?

Ook wel mediaspeler genoemd, deze zijn zeer populair en wordt voornamelijk gebruikt naast het reguliere tv kijken.
Er is geen abonnement nodig, het betreft een eenmalige aanschaf. Je kan met de juiste software onbeperkt films en series streamen.
Er wordt dagelijks nieuwe content aangeboden in zowel SD, HD 1080 en 4K content Daarnaast heb je toegang tot games uit de Play Store.

De Netflix android app en Youtube.apk of Facebook android app zijn meestal standaard geprogrammeerd. Het is belangrijk de juiste versie te installeren, let daar goed op. Er worden vaak verschillende versies android applicaties aangeboden en niet elke Media box heeft heeft de juiste android firmware of sommige android apps zijn verouderd.

Momenteel is een combinatie van een Android mediabox en Kodi een aanrader.

Kan je ook live tv kijken?

Ja het is bijvoorbeeld mogelijk om live sportwedstrijden te streamen, buitenlandse zenders te kijken. Ook is het mogelijk om muziek te beluisteren via deze android mediabox.

Streamen met een mediabox is erg snel en eenvoudig aan te sluiten op je tv. Veelal is de Mediabox Plug&Play. Je kan kiezen voor verschillende interfaces, maar standaard voorzien van het Android besturingssysteem. Bestandsdeling met je mediabox en andere Android device is geen probleem.Ook zijn USB poorten beschikbaar om zaken aan te sluiten.

Zelf apps op de mediabox installeren?

Het is mogelijk om naast de standaard voorgeïnstalleerde android applicaties extra android applicaties op de mediabox te installeren.
Zodra je het Google Playstore account hebt geactiveerd met een Gmail account heb je toegang tot duizenden apps uit de playstore.